XII Jornades Codinucat

BECA CODINUCAT A LA MILLOR INICIATIVA O PROJECTE

En el marc del compromís del CoDiNuCat, davant dels reptes del món actual i el seu paper clau en la generació de l’evidència científica, coneixement i la formació, el col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya obre una beca destinada a potenciar o incentivar la recerca i els projectes duts a terme pels seus col·legiats.
Aquesta convocatòria té per objectiu promoure i estimular l’interès per la recerca i la creació de projectes en relació a les temàtiques pròpies del Dietista-Nutricionista, així com a desenvolupar metodologies innovadores.

BASES

LLISTAT DE PROJECTES ADMESOS

 

PREMI CODINUCAT A TREBALLS DE FI DE GRAU

Amb l’objectiu de promoure l’interès per la recerca, així com pel desenvolupament de metodologies innovadores i en el marc del compromís del CODINUCAT davant dels reptes del món actual i el seu paper clau en la generació de l’evidència científica, coneixement i la formació, el col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya obre el Premi de Treballs de Fi de Grau (TFG) destinat a premiar els millors treballs en l’àmbit de l’Alimentació, la Nutrició i la Dietètica per un/a o més d’un/una estudiant del Grau en Nutrició Humana i Dietètica presentats durant el curs acadèmic, 2021-2022, 2022-2023.

BASES

 

CONVOCATÒRIA PRESENTACIÓ PÒSTERS XI JORNADES

El CoDiNuCat convoca les bases per a la presentació de pòsters dels Treballs Finals de Grau 2022-23. La presentació dels quals es durà a terme en el marc de les XI Jornades del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat), aquestes es celebraran els propers 24 i 25 de novembre de 2023 al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN).

BASES